De praktijk

DE MAANDEN FEBRUARI EN MAART STAAN IN HET TEKEN VAN HET GEBIT VAN UW HUISDIER!

U krijgt een gratis gebitscontrole en  15% korting op een gebitsbehandeling én -producten.

Dierenartspraktijk Edam levert professionele en persoonlijke diergeneeskundige zorg.

U kunt bij ons terecht voor de preventieve zorg zoals vaccineren en advies over ontwormen en behandeling tegen vlooien. Als uw huisdier klachten heeft of erg ziek is staan wij voor u klaar.
De praktijk is zodanig ingericht en van moderne apparatuur voorzien, dat het grootste deel van voorkomende klachten kan worden behandeld.

Impressie van de praktijk

Wachtkamer

20151016_142233

20151016_142149

In de wachtkamer staat een weegschaal waar u altijd uw dier mag komen wegen.
U kunt bij de balie medicatie ophalen en advies krijgen over ontworming, voer, gewicht, ontvlooiing en andere zaken.

Behandelkamer

Hier onderzoekt en behandeld de dierenarts uw huisdier.

20151016_142315 20151016_142504

Operatiekamer

 

gebit en rofo website

Hier worden operaties uitgevoerd zoals de standaard castraties en sterilisaties. Maar ook andere operaties zoals huid-operaties, operaties aan het maag-darmstelsel, urinewegen, keizersnedes en KNO-ingrepen.

De praktijk beschikt over gas-narcose, waardoor de veiligheid van de anesthesie van uw dier geoptimaliseerd wordt. Daarnaast kunnen er ook rontgenfoto's met onze digitale rontgenapparaat worden gemaakt tijdens de operatie. Bijvoorbeeld handig bij blaassteenoperaties.

Voorbereiding & opname

Hier worden de dieren voorbereid voor de operatie en kunnen dieren worden opgenomen voor behandeling zoals bijvoorbeeld intraveneuze infusen of dwangvoeren.

20151016_144001

Nadat de dieren uit de operatie komen worden ze hier in een verwarmd hok gelegd en kunnen ze rustig bijkomen. Hebben de dieren hierbij extra zuurstof nodig dan kunnen ze in een zuurstof -kooi.

Laboratorium

Onze praktijk beschikt over uitgebreid bloed- en urine-analyse apparatuur. Wij kunnen binnen een half uur de uitslagen van meest voorkomende ziektes analyseren. Indien er speciale bloedonderzoeken aangevraagd worden sturen wij het bloed op naar een extern laboratorium.

Röntgen & echo-apparatuur

Wij beschikken over een mobiele röntgen- en mobiele echoapparaat. Hiermee kunnen wij röntgenfoto's maken en echografie toepassen voor verdere diagnostiek.

rontgen-afbeelding