Dierenartspraktijk Edam

Dierenartspraktijk Edam levert professionele en persoonlijke diergeneeskundige zorg.

U kunt bij ons terecht voor de preventieve zorg zoals vaccineren en advies over ontwormen en behandeling tegen vlooien. Als uw huisdier klachten heeft of erg ziek is staan wij voor u klaar.

De praktijk is zodanig ingericht en van moderne apparatuur voorzien, dat het grootste deel van voorkomende klachten kan worden behandeld.

Neem een tour door onze praktijk

Via de afbeelding links kun je een 360 tour door onze praktijk volgen.

In de wachtkamer staat een weegschaal waar u altijd uw dier mag komen wegen.U kunt bij de balie medicatie ophalen en advies krijgen over ontworming, voer, gewicht, ontvlooiing en andere zaken.

Waar u begint met de tour worden operaties uitgevoerd zoals de standaard castraties en sterilisaties. Maar ook andere operaties zoals huid-operaties, operaties aan het maag-darmstelsel, urinewegen, keizersnedes en KNO-ingrepen.

De praktijk beschikt over gas-narcose, waardoor de veiligheid van de anesthesie van uw dier geoptimaliseerd wordt. Daarnaast kunnen er ook rontgenfoto’s met onze digitale rontgenapparaat worden gemaakt tijdens de operatie. Bijvoorbeeld handig bij blaassteenoperaties.

Lab & Röntgenfoto’s

Laboratorium

Onze praktijk beschikt over uitgebreid bloed- en urine-analyse apparatuur. Wij kunnen binnen een half uur de uitslagen van meest voorkomende ziektes analyseren. Indien er speciale bloedonderzoeken aangevraagd worden sturen wij het bloed op naar een extern laboratorium.

Röntgen & echo-apparatuur

Wij beschikken over een mobiele röntgen- en mobiele echoapparaat. Hiermee kunnen wij röntgenfoto’s maken en echografie toepassen voor verdere diagnostiek.

24/7 SPOED